Naar hoofdinhoud

Talent Academy en het coronavirus

Op dit moment proberen we allemaal zoveel mogelijk op advies van het RIVM de sociale contacten te minimaliseren om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk in te dammen. De medewerkers van TvcN werken allemaal thuis en de tolkdiensten proberen we in overleg waar het kan zonder persoonlijk contact te laten plaatsvinden. Wij vinden daarom klassikale trainingen op dit moment geen goed idee. Wij verplaatsen de klassikale trainingen die reeds waren ingepland of zetten ze om naar een volwaardig online alternatief in ieder geval tot 6 april. Per training nemen we daar een besluit in, je wordt hierover door ons geïnformeerd en leest het terug in de trainingsomschrijving of ontvangt van ons een bericht als je je al aangemeld hebt voor een klassikale training.

Heb je vragen hierover neem dan contact met ons op via 088-2555268 of mail naar talentacademy@tvcn.nl.

Let op jezelf en anderen, blijf gezond en gebruik deze bijzondere tijd om jezelf verder te ontwikkelen!

​ Team Talent Academy

Blijf bij!

Vergroot je kennis en prestaties en blijf relevant én succesvol.

Uitgelichte training

Interceptietolk

Interceptietolk, of taptolk, is een tolk/vertaler die bij opsporingsonderzoeken door opsporingsdiensten wordt ingezet voor het uitwerken van opgenomen en afgeluisterde communicatie.

Naast gesproken communicatie gaat het ook om geschreven communicatie. Denk aan sms-berichten, WhatsApp, email. Bij het uitwerken van de communicatie maken de opsporingsdiensten gebruik van speciale software.

— Culturele diversiteit —
De wereld wordt kleiner en de kans dat jij met andere culturen te maken krijgt wordt alsmaar groter… Hoe zit het eigenlijk met cultuurverschillen en hoe ga je ermee om? Doe deze training!